Recenze | Pastelové Barvy

31. srpna 2013 v 17:12 | Petey |  Cosmetics
PASTELOVÉ BARVY

Vždycky jsem chtěla mít melír nebo nějak obarvené vlasy, ale nikdy jsem nevěděla jakou si vybrat barvu, aby se mi po týdnu nepřestala líbit a hned by se vymyla nebo vybledla. Před pár týdny jsem narazila na stránku Pastelové Barvy, kde se dají objednat pastely (křídy) na vlasy.


Krabička obsahuje 24 pastelů a i s poštovným mě stála 344 kč. Objednávala jsem to v neděli, ve středu jsem dostala email, že teprve balíček odeslali a v pátek jsem ho měla doma. Popravdě čekala jsem, že to bude mnohem větší, jak na to fotkách vypadalo. Proto mi příjde cena trochu vyšší i když si odečtete 100 kč za poštovné. Když jsem krabičku rozbalila byl už jeden pastel prasklý, vůbec mi to sice nevadí, ale očividně jsou dost křehké.


Proč si místo těchto pastelů nekoupit obyčejné křídy? Protože tyto pastely narozdíl od kříd vlasy nevysušují, neničí a neobsahuj žádnou chemii. Jednou jsem zkoušela i křídu a mé vlasy byly dost zničené. A křídy vám zabarvý oblečení, toto ne. Také je super, že se vymývá postupně po 2-3 umytích, takže když vás některá z barev omrzí, můžete si dát po pár dnech novou. Ale zase se víc vypotřebují, proto tento bod dám do mínus i plus.


Jak se to vlastně používá? Je to úplně jednoduché. Trošku navhlčíte vlasy tam, kde si je chcete obarvit, aby vám barva líp chytla. Vyberete si jakýkoliv pastel chcete, pro ty, co mají tmavší vlasy doporučuju nějaké výraznější a světlejší barvy např. žlutou, růžovou, červenou, světle zelenou apod. Pramen vlasů trošku zamotejte a barvěte od shora dolů. Pak zažehlete žehličkou na vlasy, našplíchejte lak a je hotovo :3.

Trošku jsem to odflákla a taky mám dost roztřepené konečky, tak se nelekněte :D

+ neničí vlasy
+ bez jakékoliv chemie
+ 24 různých odstínů barev
+ vydrží 2-3 umytí
+ nebarví oblečení
+ jde vydět i n tmavších vlasech

- křehké
- vydrží jen 2-3 umytí
- cena
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 vanilatte vanilatte | E-mail | Web | 31. srpna 2013 v 21:35 | Reagovat

vyzerá to skvele - musím pozrieť či to majú aj u nás - na Slovensku :3

2 Infinity Infinity | Web | 31. srpna 2013 v 22:19 | Reagovat

Moc hezky napsaná recenze. :-) Já s těmito křídami zkušenosti nemám, ale třeba jednou si je zakoupím.

Fotky se ti moc povedly. :))

3 Domi Domi | E-mail | Web | 31. srpna 2013 v 23:36 | Reagovat

spolužiaci si na halloweena maľovali vlasy obyčajnými pastelkami a tiež ich mali potom zničené.. tieto vyzerajú super :)
a to písmo na rozvrhoch sa volá Champagne & Limousines alebo tak niečo ^^

4 Charlott - Beauty-Store.blog.cz Charlott - Beauty-Store.blog.cz | Web | 1. září 2013 v 11:01 | Reagovat

Wow, to vypadá skvěle. :O ASi to vyzkouším.
Jinak u mě na blogu je tutoriál na peelingy na rty, na které ses nedávno ptala. :)

5 Pagess Pagess | Web | 1. září 2013 v 12:04 | Reagovat

Zrovna jsme to četla u jedné holčin yna blogu :D a říkám si co to je za nový trend? :D Jak se tak dívám na těch jejich stránkách tak to teda pěkně umí ;D Ale mě to příjde zbytečné, já ty paníze využiju jinak ;D :D
Ale recenze je skvěle spracovaná a fotky k tomu jsou velké plus! :)

6 LouderGir LouderGir | Web | 1. září 2013 v 12:32 | Reagovat

DOKONALÝ BLOG ! :) Prosím, nechceš spřátelit ?:)
http://r5ross.blog.cz/1309/wanna-be-my-affs

7 Bára Bára | 28. února 2014 v 9:34 | Reagovat

Ahoj, prosím tě chci se zeptat..objednala jsem si křídy na vlasy, ze stejné stránky jako ty. Platbu jsem odesílala 19.2.2014. Když jsem se snažila dovolat, tak je číslo stále nedostupné a na mail mi nikdo neodpovídá. Taky jsi měla takový problem?:-( Děkuji za odpověď. Jestli by bylo možné odepsat mi na mail chladkova20@seznam.cz

8 Bára Bára | 28. února 2014 v 9:34 | Reagovat

Ahoj, prosím tě chci se zeptat..objednala jsem si křídy na vlasy, ze stejné stránky jako ty. Platbu jsem odesílala 19.2.2014. Když jsem se snažila dovolat, tak je číslo stále nedostupné a na mail mi nikdo neodpovídá. Taky jsi měla takový problem?:-( Děkuji za odpověď. Jestli by bylo možné odepsat mi na mail chladkova20@seznam.cz

9 Naty Naty | 9. června 2014 v 21:27 | Reagovat

Ahoj chtěla bych se zeptat protože jsem si je taky objednala z pastelovebarvy.cz a nepřišli mi. Nemáte někdo s touhle stránkou v poslední době nějakou zkušenost? Oni ty lidi nereagují na mobil ani na email. Díky za odpověď

10 Joaney Joaney | E-mail | 26. srpna 2014 v 23:46 | Reagovat

Jsou to urcite originalni barvy na vlasy v tomto baleni?? Na origos strankach je totiz obal jiny a tady na tom obalu nikde neni, ze to na vlasy opravdu je.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama